Korgeneral Lütfü Akdemir İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://lutfuakdemirio.meb.k12.tr
Adres : Şarhöyük Mahallesi Bülbüller Sokak No 56 Tepebaşı ESKİŞEHİR
VİZYON : Bölgemizde örnek okul olmak.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, bilimsel düşünebilen, öğrenmekten zevk alan mutlu bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati 09:00 Ders Bitiş Saati 14:45
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Tıp Fakültesi Durağından Kalkan Mavi12 Belediye Otobüsü Atatürk Bulvarı ve Yunusemre Cad.Boyunca gelir Gazi Yakup Satar Caddesini takip eder Şarhöyükte Okulun Tam önünde yer alan durakta inilir.Şehir hastanesinden kalkan 33 numaralı belediye otobüsü de Odunpazarı´ndan dolaşıp okulumuz önünden geçmektedir.12/14 numaralı dolmuş hattı da şehir hastanesinden kalkarak eski otogardan geçip,Gazi Yakup Satar cd.ne girer ve okulumuz önünden geçer.
Yerleşim Yeri : Eskişehir-Ankara Çevre Yolu İle Gazi Yakup Satar Caddesi(Eski Muttalip Cad.) arasında Şarhöyük Mahalle Muhtarlığı yanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 7,4 KM.ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 4,6 Km.´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Minik Şimşekler Projesi il 1. liği Hentbol kursu
Bilimsel Etkinlikler : Teknofest Türkiye finalı
Proje Çalışmaları : E-Twinning projeleri yürütülmektedir.